VICTÒRIA MORELL
Directora de documentals i del programa feminista Dones a IB3 Ràdio

Delegada de CIMA Balears. Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals

 

Manzanas, Pollos y Quimeras. Documental

 

A petició de CIMA Balears la fundació "Mujeres por África" ofereix de forma gratuita el documental  Manzanas, Pollos y Quimeras. Un film dirigit per la reconeguda cineasta Inés París, que compta amb un filmogràfia de més d'onze llargmetratges i centenars de premis de caràcter nacionals i internacionals.

El documental dona veu i posa rostre a un grup de dones africanes que han arribat a Espanya amb circunstàncies dramàtiques.

Gladiadores. Curtmetratge
 

En exclusiva el nou curtmetratge de la directora eivissenca Helher Escribano. Amb Nadia de Santiago, actriu de Las chicas del cable, com a protagonista, aquesta història ens conta el procés d'integrar el dol quan una història d'amor arriba al seu final.

Yolanda Domínguez.
Art transgressor en viu i al carrer.


Yolanda Domínguez és una artista i activista visual. El seu web ofereix un ampli ventall de possibilitats; ted talks, conferències, curtmetratges, accions i performances als carrers, etc. L'artista qüestiona la representació de la dona als mitjans de comunicació i a la publicitat d'una forma artística, crítica i creativa.
 

Sabine Weiss

Fotògrafa humanista, el seu treball està lligat a la vida en la seva quotidianitat, a les emocions i a les gents. Mescla hàbilment poesia i observació social.
 

Milicianes. Documental

Dins la memòria històrica de les Illes Balears, la història de les cinc milicianes executades pels feixistes la matinada del 5 de setembre de 1936 a Manacor roman present. Aquest documental és un periple per a recuperar els noms de les cinc milicianes i, així, la dignitat d'aquestes víctimes del franquisme.

Feminismo para torpes, Nerea Pérez

Humor per a tots i totes amb Nerea Pérez que, partint d'escenes quotidianes i des de la seva pròpia experiència, analitza de manera crítica i sarcàstica els aspectes relacionats amb el feminisme. L'humor és el punt de partida per a parlar dels clixés, del patriarcat, de les fites de la història del feminisme i dels principals temes tabús que envolten el feminisme. Videos curts que ens ajuden a comprendre una mica com funciona el món de forma entretinguda i robant a cada instant una riallada.

 

Future Shorts
Curtmetratges de tot el món.

Future shorts és un festival de curtmetratges en línia amb seu a Londres que va néixer l'any 2003. Dins el seu catàleg es poden trobar milers de curtmetratges procedents de totes les nacionalitats. Alguns d'ells són muts, altres són amb llengües diverses però amb opció de subtitulat. Hi ha de totes les temàtiques i de diversos autors i autores.
El primer curtmetratge que vaig veure l'any 2006 va ser el que adjunto a continuació:

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
Issu.jpg
TikTok.jpg
  • Facebook
  • Instagram
#palmacultura
#palmaculturaoberta
#quedatacasa 
#quedateencasa