Cia. LAS PRIMAS DE BÀRBARA

Hola! Som Las primas de Bàrbara i el dia 20 de març havíem d’estrenar la nostra primera peça, Rent me bitch, al Teatre Mar i Terra.

 

Fa ja més de vuit mesos que hi feim “feina”, si es pot dir feina a allò que fas quasi gratuïtament (i deim quasi per no dir totalment). Ens moríem de ganes de parir, de deixar córrer el nostre nadó sobre l’escenari. Una gran ovació, una gran estrena, el reconeixement d’haver construït un projecte, si més no, diferent. Diferent i de nous llenguatges, com per exemple la línia que segueix un dels nostres referents dins el món del teatre: Voadora.

 

Aquesta companyia d’arts escèniques va presentar la seva peça Hemos venido a darlotodo el passat 25 de febrer a Palma. Paradoxalment, allò que a nosaltres ens sembla guai, actual, divertit i fresc, no havia venut ni un terç de les entrades el mateix dia de la representació. Finalment, mitjançant una gran divulgació per part de l’equipament (i una pluja d’invitacions), les darreres hores es va aconseguir un aforament mínimament decent.

Així doncs, en aquest àmbit vos proposam dos continguts: el primer és la seva peça Calypso, que es pot veure íntegrament al  canal de Youtube de Voadora; el segon és un article de la revista Núvol, titulat “Les claus de l’èxit (o del fracàs)”.

Finalment, per a posar en context el tercer contingut, heu de saber que un dels integrants de l’equip, Yusef Chaib, a més de faranduler, és psicòleg. Molt qualificat, ho juram. Doncs Yusef, malgrat ser psicòleg, i ser una persona preparadíssima, no té feina, així que té temps per donar el seu punt de vista a “Qui vol salut quan pot tenir casa”.

Moltes gràcies, molt confinament, i molta, molta, molta cultura. SEMPRE!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
Issu.jpg
TikTok.jpg
  • Facebook
  • Instagram
#palmacultura
#palmaculturaoberta
#quedatacasa 
#quedateencasa