JOAN FULLANA COMPANY
Director d'escena

Aquests dies de confinament el que més trob a faltar són els companys, els amics, la família. Per això, aquesta llista ha estat motiu per retrobar i recopilar cosetes dels amics, material virtual que hi ha per la xarxa i que pens que són de gran valor artístic, a banda del seu valor sentimental.  

Segur que me’n deixaré molts, que els aniré redescobrint aquests dies de clausura, però faig algunes propostes bastant aleatòries, sense cap fil comú entre elles, però que totes em semblen xul·les i que us faran passar l’estona de bona manera (esper!).

 

 

FAIRFLY, cia. La Calòrica

La darrera creació de la companyia La Calòrica, amics i referents. Un exemple de companyia que ha sabut sobreviure a la precarietat i el tap generacional a base d’espectacles creatius i plens d’humor, amb uns diàlegs genials (made in Joan Yago) i unes interpretacions top. Per molts d’anys calòrics!

ENTREVISTA A ROMEO CASTELLUCCI

Els nostres referents són, d’alguna manera, també amics. Ens acompanyen, els admiram. Aquest enllaç és una breu introducció al teatre de Romeo Castellucci, un dels grans capdavanters del teatre contemporani europeu. La seva visió de l’art teatral és molt personal i d’una bellesa pictòrica inusual.

K12

La llista de reproducció de FIRST RUTE TO K12, el primer i únic disc del grup mallorquí K12, integrat per Gori Matas, Teo Salvà i Marco Lohikari. Música moderna en vena, fusió de jazz, folk i funk (i algunes etiquetes més que no sé ni quines són, ni m’importa) per a escoltar i apreciar.

ROY ANDERSSON, anuncis.

Un altre que no és amic meu, però que no em sabria greu que ho fos. Roy Anderson, a banda de ser cineasta (Du LevandeA Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence, About Endlessness, etc) també ha treballat de publicista. A vegades, quan estic avorrit, em pos a mirar el seu recopilatori d’anuncis surrealistes a Youtube i no puc evitar posar-me de bon humor.

TREUFOC (IB3)

Per a entreteniments de més durada, en aquest enllaç hi podeu trobar les 3 temporades de la sèrie de ficció TREUFOC, produïda per CEF i IB3TV. Dirigida pels col·legues Toti Garcia, Lluís Prieto i David Mataró, i realitzada per un equip brutal (també bons col·legues), és una sèrie policíaca d’intriga inspirada en alguns dels crims de les batalles del segle XVII, entre Canamunt i Canavall.

JOSEP ORFILA, Instagram

L’Instagram de l’actor Josep Orfila és art. I  hi podreu trobar el seu curtmetratge HUEVOS, amb Clara Ingold, que és una meravella.

GORITUNES, we are a big family

Coses que néixen del confinament n’hi ha moltes, però aquest videoclip de GORITUNES (Gori Matas altra vegada) és d’aquelles coses que et posen de bon humor per tot el dia.

SOM UNA GRAN FAMÍLIA!

ORGANIZAR LO (IM)POSIBLE

Un curtmetratge de Tonina Matamalas i Carme Gomila en col·laboració amb Les Kellys Barcelona i Cooperativa de Tècniques. Una feina xul·lísima de documental, animació i stopmotion sobre la feina de "Les Kellys" als hotels. Reflexions que són bufetades a la cara del nostre sistema. 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
Issu.jpg
TikTok.jpg
  • Facebook
  • Instagram
#palmacultura
#palmaculturaoberta
#quedatacasa 
#quedateencasa