EQUIP EDUCATIU I D'ACTIVITATS
Fundació Miró Mallorca

Des de la Fundació Miró Mallorca creim que l’art i l’experimentació artística obren  finestres a altres mons. Per aquest motiu, i per la situació actual que vivim, us presentam en primer lloc la nova iniciativa que hem creat per a tots i totes vosaltres:

#Miróenfamília

Cada dimecres i divendres trobareu al nostre blog EducaMiró una nova proposta educativa d’experimentació artística per a fer des de casa, la qual ens aproparà a l’Univers de Miró i a l’art contemporani, i en què també us convidarem a compartir el vostre resultat a través de les xarxes socials per a crear de forma comunitària, perquè família som tots i totes.

Per altra banda, un dels eixos que ens configura és la voluntat de seguir investigant al voltant de l’art i l’educació, i amb les següents propostes que compartim volem convidar-vos a explorar i reflexionar envers aquests dos ítems, però també incentivar-vos a experimentar, crear, somniar i qüestionar.

 

LEVADURA

Programa de residències per a creadors i creadores que introdueixen dins l’aula d’educació infantil i primària projectes creatius on l’infant és el protagonista. Al seu web trobareu tots els projectes des de 2014 fins avui.

PEDAGOGÍAS INVISIBLES

Col·lectiu que treballa en art + educació, entenent l’art com un vehicle d’aprenentatge i, l’educació, com un espai d’investigació.

MONICA HÔFF: Las Lindes

“Las Lindes”, projecte del CA2M amb Mônica Hoff, sempre transgressora, navegant en els límits entre educació, art i pràctiques culturals

KERI SMITH

 “Exploration of the day” és el nou web d’aquesta artista i escriptora, creat després d’haver rebut una gran allau de peticions per part del professorat italià, perquè els i les estudiants disposin de propostes artístiques per a fer des de casa.

CARLES GOD

Podríem proposar diversos noms, però pel seu vincle amb art+educació us convidam a descobrir aquest dibuixant mallorquí, que també es considera activista, professor, serigrafista i il·lustrador. 

MIRAMIRÓ

I per a acabar, un clip de l’espectacle MiraMiró de la companyia de dansa Baal, amb la qual vàrem col·laborar generant diferents propostes educatives col·laboratives transversals.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
Issu.jpg
TikTok.jpg
  • Facebook
  • Instagram
#palmacultura
#palmaculturaoberta
#quedatacasa 
#quedateencasa