TALLER 

Alrededores exentos de adultocentrismo

Es proposa realitzar un taller a partir dels continguts de l’exposició virtual de Javier Peñafiel del mateix nom.

Es planteja a partir de les següents quatre pautes:

 

La distància social, practicarem unes coreografies d’aquesta nova disciplina normal desitjant nous rituals de cures, en les co-immunitats.

La pausa social, imaginació de temps sense drasticitat. Estam en un règim exhaustiu de connectivitats, però es necessita estar transitiu, lentament i no connectiu.  Connectiu i transitiu no van de la mà. Es proposaran exercicis coreogràfics de lentitud.

El perquè no es va fer. Deixam coses per fer, esdeveniments en els quals participar. Es proposa un exercici de making off del que no es va fer. És possible pensar un any zero després d’una pandèmia? Aquesta vegada no ha estat una catàstrofe ni una fam, tot està intacte, menys les vides desaparegudes.

Els amulets. Es plantejarà un taller de dibuix en tant que objecte, a partir dels personatges del projecte, vists a la ciutat, a les animacions, a la web i ara reinterpretats. Es proposarà treballar, també, amb una imatge en concret, la dels nounats de ventres de lloguer, subrogats, a un hotel d’Ucraïna i emmagatzemats com mercaderies paralitzades en el seu trànsit.

 

Lloc: diferents espais del Casal Solleric

Dates: a determinar

Edats: entre 15 i 23 anys

Idioma: castellà

Nombre de places: 20

Cal inscripció prèvia. S’ha d’enviar una breu carta de motivació.

 

Dades de contacte

Telèfon: 971 72 20 92

Correu electrònic: solleric@palma.cat

Gratuït

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
Issu.jpg
TikTok.jpg
  • Facebook
  • Instagram
#palmacultura
#palmaculturaoberta
#quedatacasa 
#quedateencasa