FOTO: TIÀ URREA

CLARA INGOLD
Actriu

Jo estic passant aquests dies tota sola a casa, i a mi el que més m’acompanya és la música i l’humor.

Vull aprofitar aquest espai per compartir amb vosaltres unes quantes coses que, per a mi, són importants, algunes d’ús intensiu. I em centraré en música i humor.

 

 

MÚSICA

 

Per començar he creat dues llistes de reproducció a Spotify:

 

1.Corona Special- For relaxing en casa.

Una llista que podeu escoltar en mode Shuffle on he mesclat molta de la música que més m’agrada escoltar.  Per a qui li agrada escoltar música tranquil·la o emotiva quan es troba una mica down, o senzillament quan està cuinant amb una ampolla de vi oberta.

2. Corona Special- For dancing a casa.

Una llista de moltes de les cançons que DJ Rosemary ha fet servir, i que més han fet ballar el personal a les festes de Canamunt a la plaça Quadrado. Gaudiu-ne!

Continuant amb la música, vull compartir una joia a la qual sempre torn quan tenc ganes d’explorar profundament sobre música i peces d’àudio en general.

 

L’Arxiu Alan Lomax, que té més de 17.000 gravacions d’àudio i vídeo fetes entre el 1946 i el 1990 a pràcticament tots els racons del món… Una joia per a qui li agradi aquest món.

I també vos vull passar l’enllaç d’una pàgina fascinant que té emissores de ràdio de tot el món. Des de Sa Pobla Ràdio a WNUC a Detroit, EUA. Investigau per tot el globus terraqüi!

HUMOR

 

En temes d’humor vos deix un parell de recomanacions que per a mi són la crème de la crème.

 

El canal de Youtube de Saturday Night Live.

 

Un late show nord-americà que du en marxa des dels anys 70, i que ha creat una pedrera d’artistes de comèdia impressionant.

I quasi per acabar, els curtmetratges de Don’t Hug me I’m Scared. Una joia de l’humor macabre fet amb Muppets i escenaris fets a mà. Una bogeria.

I com que som na Clara Ingold i també m’agrada inventar-me el meu propi món d’humor, no acab aquesta entrada sense deixar-vos l’enllaç al meu Instagram, que si no el coneixeu, és a on vaig pujant les anades d’olla que em passen pel cap.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
Issu.jpg
TikTok.jpg
  • Facebook
  • Instagram
#palmacultura
#palmaculturaoberta
#quedatacasa 
#quedateencasa