FILMIN ofereix cinema gratuït a través de Palma Cultura Oberta

La plataforma FILMIN ofereix 5000 codis gratuïts per a veure les pel·lícules seleccionades del festival de cinema Atlàntida.


L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma participa en aquesta iniciativa de la plataforma de cinema en streaming FILMIN, on s'oferiran 5.000 codis gratuïts per veure cinema.

JAUME RIPOLL
Cofundador - Dir. Editorial de FILMIN
Director d'ATLANTIDA FILM FEST

Al llarg d'aquestes setmanes de casa i confinament, de converses per Facetime i Skype, de lectures pendents i pensaments de futur, el cinema pot jugar un paper clau en el nostre dia a dia. Per això des d’Atlàntida Film Fest hem decidit oferir a la ciutadania de Palma 5.000 codis que els permetin gaudir d’algunes de les pel·lícules més rellevants que hem programat al festival als darrers anys. Ficcions i documentals que ens ajuden a evadir-nos, però també a entendre millor la nostra realitat. 

 

Són molts els títols que podria recomanar però aquests en són 5 de singulars: 

 

¡Qué magnífica tarta!

Una obra molt original rodada en stop-motion i que, mitjançant ninots de tela, ens parla de la brutal colonització a Àfrica.

El gran manipulador

El retrat d’un dels orfebres de la política d’extrema dreta mundial: Steve Bannon. Un documental imprescindible per entendre el nostre present. 

El sonido del futuro

Com el confinament ens pot despertar la creativitat. Una magnífica pel·lícula que aquests dies estaria al Festival SXSW dels Estats Units  si no s'hagués ajornat .

Holiday

La pel·lícula més controvertida de la història del Festival. 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
Issu.jpg
TikTok.jpg
  • Facebook
  • Instagram
#palmacultura
#palmaculturaoberta
#quedatacasa 
#quedateencasa